دانلود پکیج تمامی سایت های محبوب با کمترین هزینه!!

بروزترین سایت دانلود مطالب ویژه
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کلمات کلیدی

پلان های معماری ساختمان اسکلت بتی4 سقف

پلان های معماری ساختمان 3 طبقه اسکلت بتنی

پلان های معماری ساختمان 2 طبقه مصالح بنایی

پاورپوینت تیرچه بلوک

پاورپوینت اسکلت ‌بندی ساختمان و انواع آن

گزارش بازدید معدن

دانلود مجموعه آموزشی حفاری

جزوه کامل نگهداری در معدن

جزوه کامل استخراج زیرزمینی پیشرفته

آموزش نرم افزار Surpac

آموزش نرم افزار ARCGIS

پاورپوینت گیاه دارویی بومادران

پاورپوینت کاشت و تکثیر درخت قهوه

پاورپوینت قارچ صدفی

پاورپوینت حفاظت محیط زیست

پاورپوینت تنظیمات بیلر (بسته بند)

پاورپوینت اپراتوری و تنظیمات کمباین جاندیر

پاورپوینت آبیاری تحت فشار

تحقیق درباره بذرپاشها

بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی

از صفر تا صد پرورش هندوانه

کارت ویزیت مناسب شغل تعمیرات و لوازم جانبی

طراحی ماشین حساب فازی مثلثی با پایتون

شبیه سازی بازی تتریس با پایتون

رایانش ابری (پاورپوینت)

تحقیق درباره هوش مصنوعی

تحقیق درباره سیستم خبره و برنامه سازی سیستم

تحقیق درباره امنیت شبکه های کامپیوتری

برنامه خطا یاب املایی به زبان پایتون

گزارش کارآموزی نیروگاه تولید برق

آخرین نظرات

دانلود مقالات و پروژه های رشته صنایع غذایی

چهارشنبه, ۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴ ق.ظ

• پاورپوینت آکریل آمید در صنایع غذایی
• پاورپوینت مواد افزودنی در صنایع غذایی
• سمینار آماده تکنولوژی و فرآوری های نوین در صنایع غذایی - تکنولوژی پالس های نوری
• قرارداد خرید شکر خام
• پاورپوینت انواع چای
• پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا
• استخراج اتانول از آب پنیر
• خط تولید کنسرو ماهی
• بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی
• جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی
• اصول نمونه برداری از مواد غذایی
• فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)
• آنزیم ها در صنایع غذایی
• تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقطه بحرانی (HACCP)
• حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
• فرآیند خشک کردن مواد غذایی به روش فوم مت
• پاورپوینت آماده با موضوع انکپسولاسیون یا ریز پوشانی
• جزوه کامل درس تکنولوژی قند
• پروژه کارخانه تولید شیر ( درس اصول طراحی کارخانجات )
• تحقیق بسته بندی های هوشمند و کاربرد آنها برای گوشت
• دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی
• دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی
• کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات
• تحقیق اشعه دهی در مواد غذایی
• مقاله نان
• انواع ویتامین ها
• بستنی و بیماری های آن
• سمینار آماده تکنولوژی و فرآوری گوشت های نمک اندود شده (نمک سود شده)
• تاثیر رادیواکتیو روی صنایع غذایی

• قرارداد خرید شکر خام
• پاورپوینت انواع چای
• قرارداد خرید گوشت گوساله
• امولسیون های مواد غذایی
• استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون
• پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر
• عمل آوری گوشت (Curing of Meat)
• خط تولید کنسرو ماهی
• بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی
• کاربرد دی اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه روغن Supercritical Fluid Extraction
• آنزیم ها در صنایع غذایی
• فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)
• فرایند تولید رب گوجه فرنگی
• حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
• فرآیند خشک کردن مواد غذایی به روش فوم مت
• محصولات پروبیوتیک : لاکتوباسیلوس کازئی
• مواد غذایی بسته بندی شده ای که قابلیت ماکروویو دارند
• پروژه کارخانه تولید شیر ( درس اصول طراحی کارخانجات )
• پاورپوینت آموزشی اندازه گیری پروتئین به روش کجلدال
• تحقیق بسته بندی های هوشمند و کاربرد آنها برای گوشت
• گزارش تهیه و تولید سس کچاپ برای رشته صنایع غذایی
• دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی
• دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی

• پاورپوینت آکریل آمید در صنایع غذایی
• پاورپوینت توکسین در صنایع غذایی
• پاورپوینت مواد افزودنی در صنایع غذایی
• پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی قهوه، ویژگی ها، مضرات و فواید آن در 44 اسلاید
• پاورپوینت انواع چای
• خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design
• تحقیق درباره استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی
• چراغ خواب کودک 2 طرح-کد2067
• پاورپوینت آموزشی روش اندازه گیری پراکسید در روغنها
• پاورپوینت آموزشی اندازه گیری پروتئین به روش کجلدال
• پاورپوینت آموزشی روش آزمایش تعیین عدد یدی در روغنها
• پاورپوینت آموزشی آزمایش اندازه گیری چربی استخراجی به روش سوکسله
• دانلود پاور پوینت ساخت سوسیس در ایران
• دانلود پاور پوینت تحقیق لوبیا
• ترجمه :Comparing AHP and ANP: An Application of Strategic Decisions Making in a Manufacturing Company
• تحقیق درباره تکنولوژی تولید آب میوه
• پاورپوینت پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک
• پاورپوینت فرمولاسیون و بهینه سازی شربتهای قندی حاصل از هیدرولیز آنزیمی نشاسته ذرت و سیب زمینی
• پاورپوینت آنزیم های بکار رفته در صنایع غذایی(لیپازها)
• پاورپوینت کاربردهای نشاسته در صنایع غذایی
• پاورپوینت متابولیسم قندها بر سلامتی انسان
• کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی
• مقاله مروری ارتباط بین مصرف ویتامین و خطر گلیوم: شواهدی از یک فراتحلیل
• مقاله مکمل کلسیم در رژیم غذایی برای پیشگیری از پره اکلامپسی و مسائل مربوطه
• مقاله مصرف منیزیم در رژیم غذایی و خطر سندرم متابولیک: یک متاآنالیز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی